Tartu maraton jääb ära

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile otsustas korralduskomitee, et 16. veebruarile planeeritud 43. Tartu maratoni ei ole võimalik kehvade lumeolude tõttu korraldada.
Eile otsustas korralduskomitee, et 16. veebruarile planeeritud 43. Tartu maratoni ei ole võimalik kehvade lumeolude tõttu korraldada. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile otsustas korralduskomitee, et 16. veebruarile planeeritud 43. Tartu maratoni ei ole võimalik kehvade lumeolude tõttu korraldada. 15. veebruariks planeeritud lastesõidud on lükatud edasi paremate lumeolude saabumiseni.

“Korraldajad käisid nädalavahetuse vihmasadudest kahjustatud Otepää-Elva trassi vaatamas ja kui veel mõned päevad tagasi oli rada kohati vana suusaga sõidetav, siis nüüd oli mitmes kohas suusaraja asemel täiesti must maa,” teatas võistluste direktor Indrek Kelk.

Jaanuari teises pooles hakati maratoni võimaliku alternatiivse toimumiskohana kaaluma ka Võrtsjärve, mille jääl oleks sõidetud 50 kilomeetri pikkune lauskmaa maraton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles