Politseinikud ja päästjad kolivad kokku

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise aasta lõpuks muutub A. H. Tammsaare puiestee 70 kompleks tundmatuseni. Uueks saab ka see igivana kasarmu- ja staabihoone.
Järgmise aasta lõpuks muutub A. H. Tammsaare puiestee 70 kompleks tundmatuseni. Uueks saab ka see igivana kasarmu- ja staabihoone. Foto: Urmas Luik

Rahandusminister Jürgen Ligilt heakskiidu saanud 2014. aasta riiklike ehitusinvesteeringute hulgas on kaks Pärnumaa objekti: Pärnusse A. H. Tammsaare puiestee 70 kompleksi rajatav politsei- ja päästeameti ühishoone ning Häädemeeste päästehoone.

„Pärnusse tuleb viimane ühishoone, kus hakkavad koos tegutsema politsei, päästjad ja häirekeskus, ülejäänud sellised hooned on kõik juba valmis. Järgmisel aastal alustame ehitusega ja valmis saab see 2016. aastal,” ütles siseminister Ken-Marti Vaher läinud aasta lõpus Postimehele.

Valmis hoonetega pidas minister silmas, et analoogseid rajatisi on püstitatud juba 2003. aastast, mil Tapal valmis esimene politsei- ja päästeameti ühishoone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles