Vabariigi aastapäev täidab Pärnu hotellid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes peatub 23. ja 24. veebruaril Rannahotellis president Lennart Meri nimelises sviidis, jätab hotelli vastuvõtu- ja müügijuht Bianka Touart enda teada. Ööbimine hinnalises sviidis broneeriti juba mõnda aega tagasi.
Kes peatub 23. ja 24. veebruaril Rannahotellis president Lennart Meri nimelises sviidis, jätab hotelli vastuvõtu- ja müügijuht Bianka Touart enda teada. Ööbimine hinnalises sviidis broneeriti juba mõnda aega tagasi. Foto: Urmas Luik

Järgmise nädala lõpus ja uue nädala alguses Pärnus toimuvad Eesti Vabariigi 96. aastapäeva sündmused täidavad suvepealinna majutusasutused kõrgete külalistega. Siin-seal hotellides on veel vabu kohti saada, kuid mitte enam kauaks.

Finest Rannahotell OÜ vastuvõtu- ja müügijuhi Bianka Touarti kinnitusel on Rannahotelli kõik 62 numbrituba, sealhulgas kaks sviiti, ammu kinni pandud.

“Et Rannahotelli ajaloolises hoones on läbi aja kõrgeid riigiametnikke nii Eestist kui välisriikidest majutatud, oleme rõõmsad, et nüüdki soovivad Eesti riigi aastapäeva tähistamisele tulnud just Rannahotellis peatuda. Meie külalised on oma toad broneerinud juba kuid tagasi ning 23. ja 24. veebruariks meil enam vabu tube pakkuda ei ole,” rääkis Touart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles