Presidendi vastuvõtu road valmivad Pärnus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tikuvõileivad. Foto on illustreeriv.
Tikuvõileivad. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Riigi kõige tähtsama pidusöögi, presidendi vastuvõtu suupisted valmivad Pärnumaa kutsehariduskeskuse kokaklassi köögis.

Traditsiooniliselt valmistavad 24. veebruari vastuvõtu suupisted seitse tippkokka ja kaks kondiitrit ning tooraine valik on võimalikult rahvuslik ja uuenduslik.

Presidendi kantselei peakoka Inga Paenurme juhtimisel valmistab süüa teiste seas Pärnumaa kutsehariduskeskuse vilistlane Margo Paluoja, kes pälvis mullu aasta noorkoka tiitli. Pärnust osaleb meeskonnas veel Supelsakste kondiiter Urmas Ostrov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles