Kahte kalurit kahtlustatakse kalade kokkuostus

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merest ei tohi püüda lühemaid ahvenaid kui 19 sentimeetrit. Harrastuspüügil saadud saaki ei tohi aga müüa, ehkki kaubanduslike koguste püüdmist hobikalastajate poolt ei piira ükski seadus.
Merest ei tohi püüda lühemaid ahvenaid kui 19 sentimeetrit. Harrastuspüügil saadud saaki ei tohi aga müüa, ehkki kaubanduslike koguste püüdmist hobikalastajate poolt ei piira ükski seadus. Foto: Henn Soodla

Kahte Pärnumaa kutselist kalurit kahtlustatakse harrastuskalastajatelt kalade kokkuostus, mis pole lubatud nagu hobikalastajatel kalasaagi müüminegi.

Keskkonnainspektorid pidasid läinud nädala neljapäeval Pärnus Jannseni tänaval kinni kaks kutselist kalurit ja võtsid neilt asitõendina suure koguse alamõõdulist ahvenat.

Keskkonnainspektsioon teatas, et kaluritelt võeti ära tublisti enam kui 500 kilogrammi ahvenat, mille hulgas keskeltläbi iga kolmas isend polnud püügieeskirja järgi lubatud mõõdus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles