Innove rajab Pärnusse Rajaleidja keskuse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Innove juhatuse liige Robert Lippin möönab, et Pärnu on ülejäänud Eestiga võrreldes erandlik koht, sest siinne õppenõustamiskeskus toimib väga hästi ja keskust tuuakse teistele eeskujuks. Kuidas Pärnu õppenõustamiskeskus tulevasse Rajaleidja keskusesse sobitub, selgub märtsis.
SA Innove juhatuse liige Robert Lippin möönab, et Pärnu on ülejäänud Eestiga võrreldes erandlik koht, sest siinne õppenõustamiskeskus toimib väga hästi ja keskust tuuakse teistele eeskujuks. Kuidas Pärnu õppenõustamiskeskus tulevasse Rajaleidja keskusesse sobitub, selgub märtsis. Foto: Urmas Luik

SA Innove loob 1. septembriks Eesti kõigisse maakondadesse Rajaleidja keskuse.

Üle-eestiliselt loodavad Rajaleidja keskused hakkavad pakkuma eripedagoogilist, logopeedilist, sotsiaalpedagoogilist ja psühholoogilist nõustamist teise tasandi ehk keerulisemate juhtumite puhul ning esimese tasandi eripedagoogilist ja psühholoogilist nõustamist alla 350 õpilasega koolides.

Peale selle vahendab keskus karjääriinfot, pakub karjäärinõustamist ja korraldab maakondliku nõustamiskomisjoni tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles