Tootsi kellatorni heisati Pärnumaa kõrgeim riigilipp

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi briketivabriku ajaloolisse kellatorni heisati Pärnumaa kõrgeim lipp. Üritusel osales Kaitseliidu Pärnu malevkond. Tootsis olid riigi sünnipäeva eel laagris ja osalesid ajaloolisel sündmusel noorteühingu Eesti 4H liikmed.
Tootsi briketivabriku ajaloolisse kellatorni heisati Pärnumaa kõrgeim lipp. Üritusel osales Kaitseliidu Pärnu malevkond. Tootsis olid riigi sünnipäeva eel laagris ja osalesid ajaloolisel sündmusel noorteühingu Eesti 4H liikmed. Foto: Ants Liigus

Pühapäeva hommikul kogunes sadakond tootsilast päikesetõusu ajaks briketivabriku ette, et jälgida, kuidas esimest korda heisatakse riigilipp ajaloolisele kellatornile, mis on olnud alevi sümbol aastakümneid.

Auvahtkonnas seisid Kaitseliidu Pärnumaa maleva Pärnu malevkonna liikmed. Riigihümni esitasid noorteühingu Eesti 4H laululapsed Inga Raudsepa juhendamisel.

Täpselt 7.32 hakkas trikoloor kerkima masti ja kui sinimustvalge lipukangas tuules uhkelt lehvima lõi, vallandus üritusest osasaajate rõõmus ja vaimustusest ajendatud tugev aplaus. Selles väljendus tunnustus MTÜ Eesti Turbamuuseumi algatusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles