Helgi Sallo muudab kõik rollid enda omaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helgi Sallo ja Voldemar Kuslapi duetid olid nii sädelevad ja veenvad, et kuulujutud pidasid neid ka elus paariks, kuigi nad väljaspool teatrit ei suhelnud. See jäädvustus on tehtud neist Kuslapi elulooraamatu esitlusel.
Helgi Sallo ja Voldemar Kuslapi duetid olid nii sädelevad ja veenvad, et kuulujutud pidasid neid ka elus paariks, kuigi nad väljaspool teatrit ei suhelnud. See jäädvustus on tehtud neist Kuslapi elulooraamatu esitlusel. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Seda et Helgi Sallo oli kunagi laval Pipi Pikksukk, ei usu eriti ükski noor teatrikülastaja, kes Helgi Pipit pole näinud. Alma ja Pipi? Võimatu!

Õnneks nad eksivad. Tänaval tulevad veel praegugi vastu inimesed, kes seda mäletavad ja teda Pipina tervitavad. Tol ajal ei uskunud keegi sedagi, et Sallo operetis minestavaid primadonnasid mängima hakkab, sest Pipi nipid olid Helgil ikka nii veres.

Nii see paraku on. Eesti rahvas teab teda “Õnne 13” Alma Petersonina. Estonia teatri publik mäletab temperamentset operetinäitlejat, televaatajad “Horoskoobi” üht lemmikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles