Favoriidid panid oma paremuse maksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairo Kallas.
Kairo Kallas. Foto: PP

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja kolmandal etapil Optitrans OÜ auhindadele jahtisid Eesti ja Läti võidusõitjad Auto24ringi nime kandval Audru ringraja rallikrossiringil üheksas masinaklassis auhindu.

Esiveoliste autode arvestuses oli parim Tõnu Peek (Honda Civic), talle järgnesid Mati Herdoja (Ford Escort) ja Simo Lind (Opel Astra). Eelmisel hooajal sarja võitnud Vahur Kupper (Opel Kadett) oli heas hoos, paraku pidi ta käigukasti rikke tõttu finaalsõidu katkestama.

Rahvakrossi klassis oli nii kvalifikatsioonis kui põhisõidus kiireim sarja liider Ivo Uutar (Peugeot 205 GTI), teise auhinna sai Ain Ermel (Volkswagen Golf 3) ja kolmanda pjedestaalikoha hõivas Siim Ots (Volkswagen Golf 2). Tagaveoliste Classic RWD autode võidukihutamisel näitas eelmise aasta võitja Margo Soomets (BMW 318) kõigile konkurentidele tagatulesid. Teise koha sai Kauri Metsaots (VAZ 2105) ja kolmandaks tuli superkrossil debüteerinud Rando Soomets (BMW 320).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles