Inimkeha on kogum intelligentset energiat

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terapeut paneb uuritavale pähe anduritega kõrvaklapid, käed asetatakse elektroodidele ning seejärel on kogu uuringuprotsess arvutiekraanil nähtav.
Terapeut paneb uuritavale pähe anduritega kõrvaklapid, käed asetatakse elektroodidele ning seejärel on kogu uuringuprotsess arvutiekraanil nähtav. Foto: Urmas Luik

"Mul pole midagi tablettide vastu, kuid teinekord saab hakkama ainult loodusraviga. Sageli täiendavad tavameditsiin ja loodusravi teineteist," tõdeb pea neli aastat Pärnu alternatiivmeditsiini keskuses Ravikoda bioresonantsteraapiaga tegelnud proviisor Marika Liivrand.

"Mul pole midagi tablettide vastu, kuid teinekord saab hakkama ainult loodusraviga. Sageli täiendavad tavameditsiin ja loodusravi teineteist," tõdeb pea neli aastat Pärnu alternatiivmeditsiini keskuses Ravikoda bioresonantsteraapiaga tegelnud proviisor Marika Liivrand.

Liivrand on bioresonantsmeetodi abil uurinud ja leevendanud ligemale 1400 kliendi terviseprobleeme. Praktika on andnud talle ülevaate põhjustest, millega tema poole pöördutakse, samuti inimestest, kellele kõnealune teenus sobib.

Seletamatud vaevused

Inimene tuleb Liivranna vastuvõtule, kui soovib teada, mismoodi tema organism töötab, kuid ei söanda arsti juurde minna. Oma tervise parandamiseks soovitakse esmalt või paralleelselt tavameditsiiniga kasutada leebet loodusravi. Või tullakse lapsega, kes on sageli haige.

Mõnel on kehas valud või vaevused, kuid arsti tehtud uuringud ei näita midagi. "Seda juhtub sageli. Igal hädal on oma põhjus," on Liivrand veendunud. Aparaat annabki pildi keha energeetilistest blokeeringutest, isegi kui haiguspilt pole veel välja kujunenud.

Abiotsijad tahavad teada, kuidas töötavad siseorganid. Kõige sagedasemaks kaebuseks on kõhuhädad, seedeprobleemid. Aparaatide abil on võimalik väga täpselt tuvastada vaevuste tekitaja. Tihtilugu põhjustavad lastel vaevusi eri kõhuparasiidid. Terapeut imestab, et kuigi toitumisest räägitakse palju, ei leia inimesed õiget toitainete vahekorda. Tuleb õpetada, kuidas süüa ja juua. Sageli on kinnise kõhu või peavalude põhjus vähene veejoomine, märgib Liivrand.

Tullakse uuringutele, kui naine ei saa lapsi. Aparatuuri tervendavate võngete abil on võimalik sellist naist aidata. Õnnelikud emad on hiljem Liivrannale teatanud terve lapse sünnist, see ainult julgustab loodusravijat. Hästi saab abi anda näiteks depressiooni korral.

Eraldi teema on kasvajad. "Bioresonantsteraapia abil on võimalik tuvastada tekkivat kasvajat. Aparaat läbistab kehakoed nõrga elektrivooluga ning kuna kudedel ja kasvajal on eri elektritakistus, on see arvutiekraanil kohe näha," selgitab Liivrand. Ta tõdeb, et inimesed tulevad sageli uuringutele kasvajahirmuga.

Salapärased võnked

Bioresonantsaparatuur on välja töötatud Venemaal Omski teaduskeskuses ja Moskvas koolitatakse sellega töötama Venemaa arste. Sakslased on tehnoloogia omakorda kasutusele võtnud ning tunnustanud eurosertifikaadiga, et sellega tohiks tööd teha Euroopa Liidus. Saksa arstid kasutavad Valeomi-nimelist bioresonantsteraapia aparatuuri hoolega, teab Liivrand. Ravikojaski on kasutusel eurolitsentsiga Valeom.

Diagnoosi Liivrand ei pane, keha energeetika tervikpilt prinditakse paberile. Venemaal tehtud uuringute põhjal on bioresonantsaparatuuri uuringu täpsus 89 protsenti.

Pähe pannakse kõrvaklapid, milles on generaatorid ja elektromagnetvälja andurid, käed asetatakse elektroodidele. Uuringut tehakse vastavalt kliendi soovitud mahus. Maksimaalselt kestab see kaks tundi ja on kolmeosaline: südame ja närvisüsteemi seisundi uuring, organismi kudede verevarustuse uuring ning organsüsteemide ja organite uuring raku tasandini välja.

"Kõik me koosneme energiast Inimese keha pole üksnes rakkude, kudede ja organite kogum. Inimese keha on tegutsev, rääkiv, mõtlev kogum intelligentset energiat," tõdeb Liivrand.

Valeomi abil mõõdetakse inimkeha elektromagnetimpulsse ja võnkesagedusi samamoodi kui elektrokardiogrammi (EKG) või elektroentsefalogrammiga (EEG). Haigete organite võnkesagedus erineb tervete organite omast. Igale kehas toimuvale biokeemilisele reaktsioonile eelneb elektromagnetiline võnge. Bioresonantsmeetodi abil saab taastada haigete rakkude õige võnkesageduse ja keha annab paranemiseks impulsi loomulikul teel.

Bioresonantsteraapia sobib kõigile alates kolmeaastastest ja lõpetades vanuritega, ravi ei sobi vaid 7.-9. kuud rasedatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles