Pärnu Mai kooli direktoriks kinnitati Silja Kikerpill

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Mai kooli direktorina alustab 1. augustist Silja Kikerpill.
Pärnu Mai kooli direktorina alustab 1. augustist Silja Kikerpill. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus otsustas tänasel istungil viia praeguse Hansagümnaasiumi direktori Silja Kikerpilli sügisest tööd alustava Pärnu Mai kooli direktori ametikohale, ühisgümnaasiumi direktorina jätkab Mart Kuuskmann.

Kikerpill alustab uues töökohas 1. augustist, teatas Pärnu linnavalitsus.

Pärnu linnavolikogu 16. jaanuari otsuse kohaselt toimub 1. augustist Pärnu Hansagümnaasiumi ja ühisgümnaasiumi ümberkorraldamine, mille esimese etapina eraldatakse ühisgümnaasiumi põhikooli osa ja asutatakse selle baasil põhikoolina tegutsev Pärnu Mai kool.

Ühisgümnaasium säilib ainult gümnaasiumiastmega koolina.

Teise etapina liidetakse ühisgümnaasiumiga Hansagümnaasium ja Hansagümnaasium lõpetab  tegevuse tänavu 31. juulil. Ühisgümnaasium alustab sügisest tööd praeguses Hansagümnaasiumi majas Kooli tänaval.

Hansagümnaasiumi liitmisel ühisgümnaasiumiga oli vajalik lahendada liidetavate koolide direktorite töösuhtega seonduv, kuna 1. augustist gümnaasiumina tegutsevas ühisgümnaasiumis on võimalik tööd jätkata vaid ühel direktoril.

Tööandjana on linnavalitsus ära kuulanud tänaste Hansagümnaasiumi ja ühisgümnaasiumi direktorite visioonid nii Mai kooli kui ühisgümnaasiumi osas ning samuti ühisgümnaasiumi hoolekogu ja juhtkonna seisukoha.

Linnavalitsuse teatel on eelnevast tulenevalt tehtud praegusele ühisgümnaasiumi direktorile Mart Kuuskmannile ettepanek jätkata alates 1. augustist ühisgümnaasiumi direktorina ja Kuuskmann on andnud selleks nõusoleku.

Samuti on kooskõlas töölepingu seadusega tehtud praegusele Hansagümnaasiumi direktorile Silja Kikerpillile ettepanek asuda Mai kooli direktori ametikohale, milleks ta on samuti andnud oma nõusoleku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles