Õpilased põhjendasid liikumise vajalikkust

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 1.b klassi õpilased nautisid kaunist märtsiilma kooli ümbritseva männiku taustal liikumistunnis rõõmsalt hüpeldes.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 1.b klassi õpilased nautisid kaunist märtsiilma kooli ümbritseva männiku taustal liikumistunnis rõõmsalt hüpeldes. Foto: Maarja Voort

Kilingi-Nõmme gümnaasiumis pühendati läinud nädal tervisele, liikumisaastale kohaselt oli ürituse pealkiri „Terve kool liigub“.

Kooli psühholoog ja tervisenõukogu esimees Pille Kadak märkis, et kodutööna panid klassid kirja viis põhjendust, miks liikumine on hea, ja esitatu ülevaade kajastub stendidel. Kaks klassi, 3.a ja 5.b, tegid lisaks liikumisviise propageerivad videoklipid, neid näeb kooli kodulehel.

“Õpilased panid tabelitesse kirja koolituleku viisi, kas jalgsi, rattaga, autoga või bussiga, ja selgus väga huvitav info, mis nõuab kindlasti põhjalikumat analüüsi,” rääkis Kadak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles