Noortefoorum keskendub tulevikuplaanidele

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegijate tunnustamisel Endla teatri sammassaalis anti nimetus “Tegus maanoor 2013” üle Pärnumaa Kodukandi juhatuse liikmele ja noortekoja asutajale Paul Habakukele, kes on seekordse noortefoorumi üks peakorraldajaid.
Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegijate tunnustamisel Endla teatri sammassaalis anti nimetus “Tegus maanoor 2013” üle Pärnumaa Kodukandi juhatuse liikmele ja noortekoja asutajale Paul Habakukele, kes on seekordse noortefoorumi üks peakorraldajaid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Nooruse majas toimub pühapäeval, 16. märtsil noortefoorum “Koos on mõnus”, mille korraldab Pärnumaa noortekoda eesotsas Paul Habakukega, kes Pärnumaa Kodukandi juhatuse liige ja pälvis tunnustuse “Tegus maanoor 2013”.

Üritus toimub projekti “Meie ettevõtlikeks noorteks” raames ja selle eesmärk on noorte kaasamine erinevatesse tegevustesse ja omaalgatustesse, räägitakse tulevikuvõimalustest ja plaanidest. Veidi üle kolme ja poole tunni sisse mahuvad kogemuste vahetamine ja omatehtu laat, pressikonverents ja noortekohvik, millel arutletakse noorte võimaluste üle õppida, karjääri teha, silmaringi laiendada.

Foorumil osalevad noortekoja liikmete kõrval teiste noorteorganisatsioonide esindajad, kohal on skautide ja gaidide, noorkotkaste ja kodutütarde ning Euroopa noorte esindaja.

Pärnumaa noortekoda moodustati 2008. aastal ja tegutseb Pärnumaa Kodukandi egiidi all. Noortekoda korraldab sihtrühmale üritusi, noorte kirjutatud projektidele tuginedes on toimunud laagrid ja koolitused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles