Pärnakad alistasid neljandat korda Valga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Miljkovic.
Nemanja Miljkovic. Foto: Urmas Luik

Korvpalliklubi Pärnu meeskond sai Eesti meistriliiga turniiril sel hooajal neljandat korda jagu Valga Maksist & Mooritsast.

Kohtumine algas luuravalt mõlemalt poolelt ja skoor oli visa kasvama. Avaveerandaja teises pooles sai Pärnu meeskond oma mängu aina paremini tööle ja pisikesele pausile minnes olid nad ees 17:13.

Teisel mänguveerandil jätkus tasavägine mäng, kus kumbki ei suutnud initsiatiivi enda kätte haarata. Mänguseis püsis võrdne ja vaheajale minnes oli ees Valga meeskond numbritega 32:30.

Kolmandalgi veerandil jätkus punkt-punkti mäng ja enne viimast lühikest vaheaega oli skoor 48:48.

Viimast kümmet minutit valitses kindlalt Pärnu meeskond. Valga hakkas väsima ega suutnud enam kuidagi palli korvirõngast sisse toimetada. Pärnakad seevastu muutusid aina enesekindlamaks, võttes lõpuks kindla 71:57 võidu.

„Psühholoogiliselt oli see meile väga raske võit: võrdsed võistkonnad, omasugused pistsid rinda. Kolm veerandaega oli punkt-punkti mäng ja viimast alustasime viigiseisult. Valga poisid said üliraskeid korve nii kaugelt kui ka teravuse pealt ja jäime mõnel hetkel paaripunktilisse kaotusseisu,“ rääkis KK Pärnu mänedžer Mait Käbin portaalile basket.ee. „Mäng otsustati viimasel veerandajal, mil olime tugevamad. Kiidaksin Taavi Hämarsalu, kes oli täna hästi tubli. Tuli väljakule, tegi kaitses ja rünnakul oma töö ära. Põhimängijad olid samuti väga tublid. Paljud näitajad olid võrdsed, meil oli kannatust rohkem ja nad väsisid lõpus.“

Pärnakate resultatiivseim oli 17 punktiga Nemanja Miljkovic. Janis Vahter lisas 13 ja Rannar Raap kümme punkti. Valga Maksi & Mooritsa resultatiivseim oli võõrleegionär Miguel Ortega, kes viskas 18 punkti.

Pärnakatel on 25 mängust 12 võitu, millega ollakse turniiritabelis viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles