Kevadine puudriroosa ja mündiroheline

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teil on kodus mõni rohmakas stiilis mõmmipruun vana kapp (keskel), millest olete tüdinud ja millega ei oskagi õieti midagi peale hakata ning te ei pelga tolmust ja värvilõhnalist tööd ette võtta, võite sellest tõelise kaunitari välja võluda. Tuleb ainult leida inspireeriv värvitoon ja uued kapinupud.
Kui teil on kodus mõni rohmakas stiilis mõmmipruun vana kapp (keskel), millest olete tüdinud ja millega ei oskagi õieti midagi peale hakata ning te ei pelga tolmust ja värvilõhnalist tööd ette võtta, võite sellest tõelise kaunitari välja võluda. Tuleb ainult leida inspireeriv värvitoon ja uued kapinupud. Foto: Urmas Luik

Kasutades oma käteosavust, olemasolevaid või lihtsaid vahendeid ja loomingulist mõtet, saab värskendada kodukujundust ja lisada sinna õrnu kevadisi või lõbusaid noote.

Trendikas ja noortepärane võte on tuua ruumi kirjutatud sõnumid: seda pakutakse ohtrasti eri vormis, küll voodilinadel, tapeedil või patjadel ja spetsiaalsetel alustel. Sõnumi võib kleepida mööblile või värvida seinale ise – selleks võiks pöörduda reklaamifirmasse, kus valmistatakse tähekleebised või -šabloonid. Sõnumi eesmärk on hingestada ruumi verbaalsel moel ning luua lõbus ja turvaline meeleolu kogu päevaks.

Vanutatud tehnikas kapp

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles