Pärnakate huvi Kaitseliidu vastu on kasvanud

, Kaitseliidu Pärnumaa maleva teavituspealik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvi riigikaitsesse panustamise vastu tõi esmaspäeval Kaitseliidu Pärnumaa maleva staabihoonesse kokku saalitäie pärnumaalasi.
Huvi riigikaitsesse panustamise vastu tõi esmaspäeval Kaitseliidu Pärnumaa maleva staabihoonesse kokku saalitäie pärnumaalasi. Foto: Kaitseliit

Esmaspäeva õhtupoolikul korraldas Kaitseliidu Pärnumaa malev Kaitseliitu tutvustava loengu. Huvi riigikaitsesse panustamise vastu tõi maleva staabihoonesse kokku saalitäie pärnumaalasi.

Idee selline üritus korraldada tuli maleva pealiku major Tõnu Miili kinnitusel eelkõige pärnakatelt endalt. Ärevad ajad on tõstnud riigikaitse taas tähelepanu keskpunkti ja Kaitseliit pakub sellesse panustamiseks suurepäraseid võimalusi.

„Meil on väga hea meel, kui inimesed omaalgatuslikult Kaitseliidu vastu huvi üles näitavad,“ ütles major Miil ja kinnitas, et malev on alati valmis sellele reageerima. Samas lisas ta, et ürituse mõte ei seisne ilmtingimata uute liikmete värbamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles