Sunseti peksusüüasja protsess algab oktoobris

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Lebedev, Indrek Niit ja Aimar Tõnts kohtusaalis.
Allan Lebedev, Indrek Niit ja Aimar Tõnts kohtusaalis. Foto: Ants Liigus

Pärnu maakohus määras tänasel eelistungil kohtuprotsessi ligi kolm aastat tagasi ööklubi Sunset juures toimunud jõhkras peksmises süüdistatavate meeste üle oktoobrisse.

Kohus arutab Indrek Niidu (28), Ivar Närepi (22), Aimar Tõntsi (27) ja Allan Lebedevi (29) süüasja 5. ja 6. ning 12. ja 14. oktoobril, ütles maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu ERRi uudisteportaalile.

Peksusüüasi on maakohtus teisel ringil, sest mullu novembris tühistas Tallinna ringkonnakohus maakohtu otsuse menetlusnormide rikkumise tõttu ning saatis selle sinna tagasi uueks arutamiseks uues kohtukoosseisus.

Süüdistuse järgi sõitis nelik 2007. aasta 4. augusti hilisõhtul Audi A6-ga Pärnus ööklubi Sunset juurde piiratud territooriumile, kuhu sisenemiseks neil luba puudus. Sealsamas abikaasa ja tütrega jalutanud ärimees Allain Karuse tegi meestele selle kohta suulise märkuse, mispeale nood aga räige sõimu saatel noomijale kallale tungisid.
 
Süüdistuse kohaselt lõi Närep Karuse abikaasat korra rusikaga näkku ja korra vastu õlga ning Niit lõi samal ajal naise kaitseks välja astunud Karuse pikali. Seejärel peksis nelik vaatamata naise ja lapse palvetele maas lamavat meest jalgadega.

Kõik neli süüdistatavat on kategooriliselt eitanud peksmist, kuigi kannatanud ja tunnistajad nad ära tundsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles