Apollo lubab Pärnule parimat kino

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo tegevjuhi Mauri Kristjan Dorbeki kinnitusel saavad pärnakad tipptasemel tehnika ja sisustusega kino ja linna suurima raamatupoe. “Loodan, et inimesed oskavad meie jõupingutusi hinnata ja neile hakkab Apollo meelelahutuskeskuses meeldima,” ütles ta.
Apollo tegevjuhi Mauri Kristjan Dorbeki kinnitusel saavad pärnakad tipptasemel tehnika ja sisustusega kino ja linna suurima raamatupoe. “Loodan, et inimesed oskavad meie jõupingutusi hinnata ja neile hakkab Apollo meelelahutuskeskuses meeldima,” ütles ta. Foto: Ants Liigus

Eesti suurim raamatukaupluste kett Apollo avab mai esimestel päevadel Pärnu Keskuse laienduse kolmandal ja neljandal korrusel oma esimese kino.

Koos raamatu- ja multimeediakauplusega moodustab kolme saaliga kino keskuses ühtse Apollo meelelahutuskompleksi.

Praegu käivad kinos ja poes nii nagu ülejäänud keskuseski kibekiired siseviimistlustööd. Väljast reedab kino tulekut valge fassaadi külge riputatud hiigelsuur filmiplakat ja katusel musta värvi kõrgendus, mis peidab endas suurimat kinosaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles