Sõudjad treenivad soojal maal

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siledal veel ja Horvaatia kuni 25kraadises suves on Kaspar Taimsool ja Allar Rajal mõnus hooajaks valmistuda.
Siledal veel ja Horvaatia kuni 25kraadises suves on Kaspar Taimsool ja Allar Rajal mõnus hooajaks valmistuda. Foto: Fred Killing

Jää on küll nüüd läinud ka Eestimaa jõgedelt, kuid mõistagi on meeldivam harjutada lõunamaa päikese all ja nii on Eesti mitme vanusegrupi koondislased praegu Horvaatias.

Erandiks on vaid Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä, kes oma treeneri Tatjana Jaansoniga laagerdavad Hispaanias. Kõik ülejäänud head sõudjad mõlemast Pärnu klubist on vanas tuttavas Skradinis.

“Uus-Meremaalt ja Austraaliast naasnud Kaisa Pajusalu ning neljapaadimehed Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap on küll korraks kodus käimas, aga lähevad kohe Horvaatiasse tagasi ja on seal aprilli lõpuni, võib-olla kauemgi. Tuleval nädalavahetusel saavad meie omad kontrollida end Zagrebis Horvaatia lahtistel meistrivõistlustel,” rääkis üks väheseid kodumaal viibivaid sõudetreenereid Reet Palm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles