Piletimäng: nautle Tõnis Mäega jahtklubis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi.
Tõnis Mägi. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 12. aprillil astub Pärnu jahtklubi salongiõhtul üles Tõnis Mägi, kandes ette oma lood ja laulud läbi aegade.

Saadame ühe inimese koos kaaslasega Tõnis Mäe kontserdile!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas populaarse tele-show “Su nägu kõlab tuttavalt” teise hooaja finaalsaates jäljendas Tõnis Mäge Koit Toome või Ott Lepland?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 9. aprilli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kes on Maire Aunaste kõrval show’ “Äraaetud, kuid ülesmukitud” teksti kaasautor?” õige vastus on Rein Pakk.

15. aprillil lähevad kaaslasega Pärnu Endla teatrisse Monoeteatri kavas olevat Aunaste komöödia-show’d vaatama Hiie Piirsalu, Dagmar Pärn ja Eve Saar.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles