Pärnus viiakse aiaprügi tasuta minema

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Biolagunevatesse kottidesse pakitud puulehed. Foto on illustreeriv.
Biolagunevatesse kottidesse pakitud puulehed. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kevadkoristusel kokkuriisutud lehed, muru ja peened oksad, mida koduses majapidamises ei ole võimalik kompostida või Paikre prügila kompostimisplatsile viia, veab Pärnus ära AS Ragn-Sells.

Äravedu on tasuta juhul, kui riisutud materjal on pakitud biolagunevatesse kilekottidesse.

Mustadesse või muudesse mitte biolagunevatesse kottidesse pakendatud materjali viib Ragn-Sells tellimisel ära hinnakirjakohase hinnaga.

Nõuetekohaselt pakitud puulehtede ning muude biolagunevate aia- ja haljastusjäätmete tasuta äravedu saab tellida Ragn-Sellsi lühinumbril 15 155.

Puuoksi, võsa ja muid puidujäätmeid võetakse aasta ringi vastu Paikre prügilas Põlendmaal, kus need purustatakse ja suunatakse taaskasutusse.

Lihtsustamaks kevadisel koristamisel tekkinud oksaprahi käitlemist, võetakse ajutiselt hinnakirja alusel aprillis ja mais puuoksi ning võsa vastu ka Paikre sorteerimisjaamas Pärnus Raba tänaval. Puuokste vastuvõtt on seal vaid hooajaliselt, kevadkoristusperioodil.

Biolagunevaid prügikotte saab kauplustest ja Pärnu Haldusteenuste kontorist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles