Kõnniteede asjus toob 2014. aasta rõõmustavat vähe

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On lootus, et pisiremondiga silutakse vähemalt kesklinnagi, pildil on Vee tänava konarlikud kõnniteed.
On lootus, et pisiremondiga silutakse vähemalt kesklinnagi, pildil on Vee tänava konarlikud kõnniteed. Foto: Ants Liigus

Tänavune kevad Pärnus varasemate kombel mastaapseid tee-ehitustöid ei too, suuremalt jaolt keskendutakse olemasolevate tänavate hooldamisele ja käest ära minevate korrastamisele.

Nagu tõdes Pärnu linnavalitsuse teede peaspetsialist Jaak Kanniste, remonditakse hanke „Pärnu linnatänavate löökaukude ja kattepragude remontimine 2014. aastal” raames löökauke, kattepragusid, teekatte ebatasasusi, mõningaid kulumisjälgi ja tehakse veel mõnd tee kestmise koha pealt olulist tööd, mille maht kokku on umbes 400 töötundi ja mille maksumuseks on arvestatud 70 000 euro ringis.

Linnatänavate katte remondist tõi teede peaspetsialist esile Hommiku tänaval Rüütli ja Kuninga tänava vahelisel lõigul juba käivad tööd, sest 23 000 eurot maksva töö tähtaeg on 1. mai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles