Tootsilased jälgisid hoolekodu avamist päikselistest õuedest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokk Helma Lippmaa peab jälgima söögi valmistamisel erinevaid soove. Hooldekodu köök hakkab toitlustama ka Tootsi lasteaia- ja kooliperet.
Kokk Helma Lippmaa peab jälgima söögi valmistamisel erinevaid soove. Hooldekodu köök hakkab toitlustama ka Tootsi lasteaia- ja kooliperet. Foto: Ants Liigus

Teise ülestõusmispüha pärastlõunal jälgisid tootsilased päikselistest õuedest ja akendelt koduvalla suursündmust, peaaegu 700 000eurose maksumusega hooldekodu avamist.

Pärnu maavanem Andres Metsoja ütles lindilõikamise eelses kõnes, et tema pole varem kogenud millegi avamisel sellist kohalikku huvi, kus inimesed on kogunenud kodumajade uste ja akende peale ning õuedesse vaatama, mis toimub.

Metsoja meenutas, et esimest korda käis ta seda maja vaatamas siis, kui ta oli Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees ning vald püüdis veenda neid eakate kodu rajamise vajalikkuses ja klientide jätkumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles