Kodused testid ütlevad, kas tasub muretseda

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnele inimesele kohe üldse ei meeldi arstide juures käia ja probleemi eitatakse, kuni häda on talumatult suureks kasvanud. Apteekides müüdavad testid aitavad selgusele jõuda, kas tervis on tõesti halvenemas ja tasub arsti juurde käik juba ette võtta.
Mõnele inimesele kohe üldse ei meeldi arstide juures käia ja probleemi eitatakse, kuni häda on talumatult suureks kasvanud. Apteekides müüdavad testid aitavad selgusele jõuda, kas tervis on tõesti halvenemas ja tasub arsti juurde käik juba ette võtta. Foto: Urmas Luik

Kahtlustate endal allergiat, maohaavu, puukborrelioosi, menopausi või klamüüdiat, aga arsti juurde pelgate või ei ole aega minna? Pole probleemi, minge hoopis apteeki ja ostke kodune test.

Rasedustestid on juba üldtuntud ja väga usaldusväärsed, aga enamik inimesi ei tea, et apteekidest saab osta veel ligi paarikümne terviseprobleemi kindlakstegemiseks sobivaid teste.

Nüüd kevadel on eriti nõutud allergia kiirtestid, mille seast leiab nii õietolmuallergia kui muna-, piima-, kassi- ja tolmuallergia teste, rääkis Südameapteegi nõustamisteenuste juht Triinu Entsik-Grünberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles