Selgusid Aino Lepa preemia laureaadid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru õpilased Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Press koos juhendaja õpetaja Anita Uibuga võtavad fondi esindajalt Eerik-Niiles Krossilt vastu tunnustuskirjad.
Audru õpilased Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Press koos juhendaja õpetaja Anita Uibuga võtavad fondi esindajalt Eerik-Niiles Krossilt vastu tunnustuskirjad. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa õpilaste kodu-uurimiskonverentsil selgusid kolmandat kevadet nende tööde autorid, kes väärisid oma kodukoha ajalugu käsitleva uurimusega preemia, mille fond koguneb Aino Lepa raamatu “Vabaduse hinnaks on elu” kordustrüki honorarist.

MTÜ Aino Lepa Ajaloopreemia Pärnumaa Noortele laureaadid on Art Alus Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist ja Tanel Kask Tori põhikoolist, Hanna-Liisa ja Hanna-Liina Press Audru koolist ja Kairi Miemis Ülejõe gümnaasiumist.

Õpetaja Elve Tammvere juhendamisel koostas Art Alus ja kandis konverentsil ette uurimuse “August Jaaksoni eluteest,” mille nimitegelane on tema vanaisa, kes tegutses ka metsavennana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles