Pisku rahaga korrastavad vallad teid, koole ja veevärki

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse valla suurehitus on üle kahe miljoni eurone spordi- ja tervisekeskus, millele pandi nurgakivi 5. detsembril, peatöövõtja on AS YIT Ehitus.
Paikuse valla suurehitus on üle kahe miljoni eurone spordi- ja tervisekeskus, millele pandi nurgakivi 5. detsembril, peatöövõtja on AS YIT Ehitus. Foto: Urmas Luik

Lehekuu lävepakul maapiirkonna omavalitsuste suurematest rahapaigutustest ülevaadet tehes selgus, et enim on vedanud neil, mille maa-alal valmivad riigi rahaga kohalikku elu edendavad objektid.

Üks selliseid õnneseeni on Sauga vald, kus maanteeameti Lääne regiooni tellimusel on alanud Nurme-Papsaare tee remont. Selle mahuka ettevõtmisega valmib ka turvaline kergliiklustee Nurme külas Sauga põhikooli ette.

Teine riigi rahaga objekt Sauga vallas jääb Pärnu-Rakvere-Sõmeru remonditavale maanteelõigule, kus Tammiste külas valmib samuti kergliiklustee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles