Pärnu tantsupaarid esinesid edukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsijad.
Tantsijad. Foto: Peeter Langovits

Tantsuturniiril "Pärnu suvi 2010" Nooruse majas võistles 114 paari Eestist, Lätist ja Leedust. Kodulinna klubi Minifoks tantsijad võitsid üheksa pjedestaalikohta.

Noorte konkurentsis teenisid oma võistlusklassis esikoha Robin Oomera ja Anett Palmiste. Teise auhinna vääriliselt tantsisid Raian Rünkjanen ja Getryn Juhkam ning Owe-Karl Naisson ja Marge Krahv.

Kolmanda autasu teenisid Olavo Ojatamm ja Kärt Valgenberg ning Erik Naissaar ja Celia Vaiksaar. Virgo Vaiksaar ja Desiree Tamm said oma tantsijakarjääri kolmandal võistlusel viienda koha.

Täiskasvanute turniiril olid Pärnu Foksi klubist võidukad Rain Baumann ja Kairi-Kristlin Bramanis, Vello Hüüdma ja Ulvi Allik ning Ants Laos ja Varje Sommerhage. Teise koha saavutasid Rain Rees ja Nele Suvisild. Finaali jõudsid Margus Krass ja Gristel Leetma ning Raivo ja Mall Pöial.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles