Ametid kutsuvad talgupäeval teatama katmata kaevudest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahtine kaev. Foto on illustreeriv.
Lahtine kaev. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tehnilise järelevalve amet (TJA) koostöös päästeametiga kutsub eestimaalasi 3. mail toimuva „Teeme ära“ talgupäeva raames teada andma katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest samalaadsetest ohtlikest rajatistest.

Nii talgupäeval kui edaspidi saab ohtlikest rajatistest teatada päästeala infotelefonil 1524. Esmase ohu kõrvaldamiseks võiks ohtliku rajatise avastanud inimene ohuala olemasolevate vahenditega märgistada või piirata.

TJA ehitus- ja elektriosakonna juhataja Ahto Tuulingu sõnade järgi on tehnovõrkude kaevusid, vanu veevõtukaevusid, maa-aluseid keldreid, mahuteid ja muid selliseid rajatisi üle Eesti väga palju, kuid paraku puudub reaalne ülevaade nende asukohtadest ja seisukorrast. „Sellistest ohtlikest rajatistest põhjustatud õnnetuste ärahoidmisele saab meist igaüks kaasa aidata. Talgupäev on hea võimalus kaasata üle Eestimaa võimalikult palju inimesi, kes saaksid anda oma panuse ümbritseva elukeskkonna ohutumaks muutmiseks," ütles Tuuling.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles