Emajõe karika võitis Pärnu sõudeklubi

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmine.
Sõudmine. Foto: Raigo Pajula

Eesti sõudehooaeg avati traditsiooniliselt Tartus väikestel paatidel klubide Emajõe karikavõistlustega, ülekaalukas võit kuulus tänavu Pärnu sõudeklubile.

Seekord ei osalenud kodusel avaregatil, kus sõideti esmalt nelja- ja siis kahekilomeetrist distantsi, neljapaadimehed Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja, Kaur Kuslap, hooaega kahelisel alustanud Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä ning Eesti parim naissõudja Kaisa Pajusalu. Noorema põlvkonna jõuproov andis Pärnu sõudeklubile 77 punkti Pärnu SK Kalevi 39 ning võõrustaja Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi 36 vastu.

Kuulsused sellelt võistluselt siiski ei puudunud, sest ühepaadil osales kunagi koguni maailma tippaja sõitnud ja kaks korda nii noorte kui juunioride maailmameistriks kroonitud, nüüd Narva spordikooli direktor, 32aastane Leonid Gulov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles