Peter Hunt võttis vastu teenetemärgid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu raekojas võttis AS Wendre suuromanik, Pärnumaa suurim tööandja Peter Hunt eile vastu kaks teenetemärki, mida ta Eesti Vabariigi aastapäeval ametikohustuste tõttu teha ei saanud.

President Toomas Hendrik Ilvese volitusel andis Peter Hundile Valgetähe IV klassi teenetemärgi ettevõtluse edendamise eest üle Pärnu maavanem Andres Metsoja (pildil paremal), Pärnu linna kõrgeima tunnustuse - vapimärgi aga linnapea Toomas Kivimägi.

"See on suur au ja rõõm, aga ma pean tunnistama, et see on tunnustus meie kõikidele töölistele Wendres," ütles Hunt.

Rootsis Norrköpingis elav Peter Hunt jõudis eile Pärnusse koos sealse turismijuhi Stefan Papangelise, rahvusvaheliste suhete koordinaatori Helene Styreniuse ja lennujaama juhataja Mari Torstenssoniga.

Kahepäevase külaskäigu eesmärk on arutada koostöövõimalusi Pärnu linna- ja maavalitsuse, omavalitsuste liidu ning Tartu ülikooli Pärnu kolledži esindajatega eelkõige turismi valdkonnas. Linnadevahelise koostöö mõtte algatajana mainis Hunt, et ta loodab kohtumistest ja aruteludest edasiviivaid mõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles