Pärnu pargid saavad värvikad üleskutsetega tahvlid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued infotahvlid Pärnu parkides ja kergliiklusteede ääres kutsuvad inimesi üles hoidma linnakeskkonda ja arvestama kaasinimestega.
Uued infotahvlid Pärnu parkides ja kergliiklusteede ääres kutsuvad inimesi üles hoidma linnakeskkonda ja arvestama kaasinimestega. Foto: Ardi Truija

Neil päevil paigaldatakse linna parkidesse ning kergliiklusteede äärde värvikaid tahvleid, mis kutsuvad pärnakaid ning külalisi üles hoidma Pärnu linna parke, hindama puhast linnakeskkonda, olema viisakas ning teineteisega arvestama.

Lõbusate joonistustega tahvlid üleskutsega “Hoia parke!”, “Hoia puhtust!”, “Ole viisakas!” ning “Liikleme koos, arvestame teineteisega!” kutsuvad pärnakaid ning linna külalisi üles hoidma linna parke ning rohealasid puhtana, arvestama enda ümber olevate inimestega, olema viisakas ning kergliiklusteedel liigeldes näitama välja hoolimist teiste liiklejate suhtes.

Üle kolmekümne tahvli paigaldatakse kesklinna – bussijaama piirkonda, parkidesse, Munamäele ning Vallikääru. Rannapiirkonnas võib neid näha samuti parkides, rannapromenaadi ning terviseradade ja kergliiklustee ääres. Tahvlid saab ka Jaansoni rada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles