Kodulinn sai endale kolm judomeistrit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Särav (paremal) võitis Võrus meistrikulla, Tuuli Lääts teenis pronksmedali.
Rebecca Särav (paremal) võitis Võrus meistrikulla, Tuuli Lääts teenis pronksmedali. Foto: Erakogu

Eesti U14 vanuseklassi judomeistrivõistlustel Võrus osales 25 klubi 180 noorsportlast, kolm kuld-, kaks hõbe- ja pronksmedalit teenisid Pärnu judoklubi Samurai ning spordiklubi Kempo judokad.

Kempo lapsi jõudis finaalidesse neli, kellest Ats Põldmaa –46 kg ja Ilja Golikov –50 kg kaalus krooniti ka meistriks. Hõbemedali said kaela Merko Aasaleht –42 kg kaalus ja Merit Tarkus tüdrukute –36 kg kaalus. Pronksmedaliga naasis Võrust Egert-Ervin Messek (–38 kg).

Kahel eelmisel aastal hõbedaga leppima pidanud Rebecca Särav alistas tüdrukute –52 kg kaalu veerandfinaalis oma vastase juba viiendal sekundil ippon’iga. Poolfinaalis kohtus ta kaalu favoriidi, kahekordse Eesti meistri narvalanna Anastassia Sazonovaga, sai vastase ilusa heitega selili ja vormistas kinnihoidmistehnikaga võidu. Finaalis tartlanna Alina Tsevtkovaga teenis Särav kaks korda punkte yuko’ga ja tuli Eesti noortemeistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles