Winny Puhh tuleb Pärnusse pettumust valmistama

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Winny Puhhi kontserte on nimetatud performance’iks, tulevad tegelikult lavale tavalised inimesed, kes kaotavad lihtsalt musitseerimise harmoonias aeg-ajalt igasuguse rütmi ja muusikalise taju.
Kuigi Winny Puhhi kontserte on nimetatud performance’iks, tulevad tegelikult lavale tavalised inimesed, kes kaotavad lihtsalt musitseerimise harmoonias aeg-ajalt igasuguse rütmi ja muusikalise taju. Foto: Jelena Rudi/Elu24

Homme õhtul annab Pärnu kuursaalis oma esimese kontserdi Pärnus soo-rokki esitav ansambel Winny Puhh, kelle värvikad etteasted on küll pälvinud tähelepanu mitmel pool maailmas, ent pärnakaile bänd midagi head ei luba.

Winny Puhhi asutasid 1993. aastal Põlva ühisgümnaasiumi poisid Ove Musting, Indrek Nõmm ja Olavi Sander.

Mullu konkursil “Eesti laul” looga “Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti” furoori tekitanud bänd on nüüdseks saavutanud sellise maailmakuulsuse, et hiljuti tõlgiti Winny Puhhi Tallinnas antud pressikonverents koguni hiina keelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles