Pärnu juhtimiskonverentsil otsitakse kadunud juhti

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Täna ja homme Pärnu kontserdimajas toimuv Pärnu juhtimiskonverents keskendub juhi rolli mõtestamisele ja valib konkursi “Parim juht” võitja.

Konverents kannab pealkirja “Kuhu kadus juht?”. Konverentsi programmijuhi Anti Orava sõnul viitab see Eesti majanduse ja ühiskonna jõudmisele arengufaasi, kus juhid on ühel või teisel moel varju jäämas. On neid, kes haljale oksale jõudes on muutunud passiivseks, ja neidki, kes end igapäevase liigtöötamisega ära väsitanud. Mõlemal puhul tuntakse juhist puudust. Kus on juhid, kes inspireeriksid, looksid uusi ideid ja liigutaksid mägesid? Nendele küsimustele püütaksegi vastuseid leida.

Tänane päev algab Tartu ülikooli professori Maaja Vadi (pildil) kirjeldusega viiest juhitüübist. Vadi tutvustab CV Keskuse uuringut, mille järgi on juhtide enesetaju ja töötajate vaatevinkli vahel suured erinevused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles