Hansapäevad sulgevad Pärnu kesklinna liikluseks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansapäevade alaga piirneval Ringi tänaval on neljapäevast pühapäevani autodel peatumine keelatud. Samasugune piirang kehtestatakse ka Pikal tänaval.
Hansapäevade alaga piirneval Ringi tänaval on neljapäevast pühapäevani autodel peatumine keelatud. Samasugune piirang kehtestatakse ka Pikal tänaval. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Hansapäevade ajal on Pärnu kesklinn liiklusele suletud, festivalialale pääseb sõidukiga vaid eriloa alusel.


Hansapäevade ajal on autodele, tsiklitele ja rolleritele liiklemiseks suletud Kesklinna silla-Akadeemia-Pika-Aia-Kuninga ja Ringi tänavaga piiratud ala. Sel ajal on sissesõit festivalialale kella 8st 20ni erilubade alusel.

Festivalialal on sõidukite parkimine keelatud, pargitud sõidukid teisaldatakse.

Liiluspiirangud hakkavad kehtima neljapäeva hommikul ja kestavad pühapäeva õhtuni

Pärnu Kesklinna silla juures neljapäeva õhtul toimuva hansapäevade avatseremoonia ajal suletakse liikluseks Pärnu Kesklinna sild kella 20.30st kuni 22.30ni. Muul ajal on Kesklinna sild liikluseks avatud.

Hansapäevade alaga piirnevatele Ringi ja Pikale tänavale paigaldatakse hansapäevade ajaks peatumist keelavad liiklusmärgid.

Rannapiirkonnas liiklust seoses hansapäevadega ümber ei korraldata.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja soovitas pärnakatel tulla hansapäevadele jala või jalgrattaga.

Autoga tulijate soovitas Talvoja parkida sõiduk festivalialast kaugemale. „Pärnu linnal suuri parklaid kahjuks pole. Suuremad parklad on ainult kaubanduskeskuste juures,“ ütles ta. „Linnale kuuluv suurem parkla on spordihalli juurest. Sealtki pole kesklinna kuigi palju jalutada, samuti Tammsaare puiesteelt, kus saab tasuta parkida.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles