President Arnold Rüütel: suveräänsusdeklaratsiooni eest ähvardati mind 10–15 aastaga range režiimiga sunnitöölaagris ja asumisele saatmisega

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees kohtumas Ingrid ja Arnold Rüütliga presidendi Rohelise aasa büroos Kadriorus. Kui rulood üles tõsta, siis avaneb maja verandalt lummav vaade Luigetiigile ning õrnas kevadroheluses pargile.
Pärnu Postimees kohtumas Ingrid ja Arnold Rüütliga presidendi Rohelise aasa büroos Kadriorus. Kui rulood üles tõsta, siis avaneb maja verandalt lummav vaade Luigetiigile ning õrnas kevadroheluses pargile. Foto: Ardi Truija

Eriti vanema põlvkonna lugejad on aeg-ajalt küsinud, kuidas läheb president Arnold Rüütlil. Pärnu Postimees küsis ennast Tallinnas Roheline aas 1 asuvasse presidendi büroosse külla.

Lahkumisel tuli president Arnold Rüütel lehemehi väravale saatma ja siis vahetasime veel mõne sõna. Saime teada, et presidendipaari kõigil kuuel lapselapsel läheb hästi, ehkki keegi neist ei astu otse vanaisa-vanaema jälgedes. Juulis-augustis lubas Arnold Rüütel olla pikemat aega Saaremaal.

Härra president, juba möödunud detsembriks lubati teie elulooraamatut, aga õues on mai ja ei miskit. Kas see ikka ilmub?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles