Pärnu linnavolikogu muutis lastega perede toetusi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Pärnu linnavolikogu otsustas hakata maksma 50 euro suurust esimesse klassi mineva lapse toetust ning laiendas lapse sünnitoetuse teise ja kolmanda osa saamise võimalusi.

Esimesse klassi mineva lapse toetust makstakse Pärnus kooliteed alustava lapse vanemale, eestkostjale või perekonnas hooldajale. Toetuse taotleja ja kooli minev laps peavad olema lapse kooli minemise aasta 1. jaanuari seisuga rahvastikuregistri andmetel Pärnu linna elanikud. Sel aastal võib laps pärnakana registreeritud olla 1. septembri seisuga, taotlus toetuse saamiseks on vaja esitada hiljemalt kahe kuu jooksul alates lapse kooliminekust.

Toetust on õigus saada ka juhul, kui laps ei asu puudest tingitud erivajaduse tõttu õppima Pärnu linna kooli või Pärnumaa nõustamiskomisjon või linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond on suunanud ta õppima väljaspool Pärnut asuvasse kooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles