Sauga valla jooksu võitis Roman Fosti

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Fosti ei väsi võitmast. Nii nagu ta triumfeeris nädala eest SEB Tartu jooksumaratonil, võitis ta ka täna Sauga valla jooksul.
Roman Fosti ei väsi võitmast. Nii nagu ta triumfeeris nädala eest SEB Tartu jooksumaratonil, võitis ta ka täna Sauga valla jooksul. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pühapäeva keskpäeval toimus Sauga alevikus esimest korda rahvajooks „Jookse külale külla“, millele kogunes erinevatele distantsidele võistlema sadakond spordisõpra.

Põhidistantsi 6,4 kilomeetrit võitis nüüdse rajarekordiga Tallinnas elav, kuid Tahkuranna vallast pärit Eesti esimaratoonar Roman Fosti ajaga 19.49,6.

Talle järgnesid pärnakas Mehis Mäe ajaga 22.12,6 ja Pärnus Kahe silla jooksusõprade klubi treeningut juhendav Aivar Koppas ajaga 23.26,1.

Parimad selgitati naiste arvestuseski ja samuti võisteldi poole lühemal distantsil. Stardis olid  kepikõndijad ja toimusid lastejooksud.

Suurepärast jooksuüritust toetasid mitu Sauga valla ettevõtjat, kes olid esikolmikule pannud välja korralikud rahalised auhinnad 50–200 euroni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles