Paar head sõna Pärnu haigla arstidele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haigla kui asutus oli mulle kaua aastaid peaaegu tundmatu. Perearst Eha Lipman suutis kõik mu kõhklused ja kahtlused tõbede osas kenasti määratleda ja ravi leida. Mõnel korral, kui vajasin eriarsti abi, jõudsin haiglassegi. Alati lõppes uurimine rahuldavate tulemustega ja mõni abivalmis haiglatöötaja juhatas mu sellest labürindist välja – kerge sammuga bussi ootama.

2014. aasta 28. aprilliks olin kutsutud haiglasse ortopeediaosakonda. Teadagi operatsioonile, kirurgiks Fred Veber. Kõik see, mis nüüd toimus, oli mulle esimene omataoline kogemus. Kartsin, vajasin mõistmist ja abi, usaldasin end täielikult elujaatava ja enesekindla tohtri meelevalda. Protseduur lõppes vist arsti lausega: “Läks hästi!”

Üldpalatis hooldatavana moodustus kujutluspilt: suures katlas keeb jämedateraline söögipoolis. Algab tegevus hommikul, lõpeb õhtul ja mõnikord jätkub ööselgi. Kõikidel abistajatel on täita talle usaldatud ülesanne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles