Pärnumaa tantsijad noppisid Tartus esikohti

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kuldsel karikal” võidutsesid vasakult Markus Monak, poiste juhendaja Meeli Pärna, Mark Monak, karikat hoiab Rasmus Järvesaar, medalit näitab Tõnis Tomson ja tema kõrval Richard-Mattias Prints.
“Kuldsel karikal” võidutsesid vasakult Markus Monak, poiste juhendaja Meeli Pärna, Mark Monak, karikat hoiab Rasmus Järvesaar, medalit näitab Tõnis Tomson ja tema kõrval Richard-Mattias Prints. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tartus Eesti maaülikooli spordihoones toimunud tantsufestivalil “Kuldne karikas” jõudsid Pärnumaa tantsijad poodiumile mitmes vanuseastmes ja kategoorias.

Pärnust osalesid Eesti ühel suurimal tantsufestivalil Gabriele moe- ja tantsukooli, Laine Mägi tantsukooli, WAF Dance’i ja Black, Brownie & the Blondesi tantsijad.

Mõõtu võeti kuues vanuseastmes: mudilased (kuni 7aastased tantsijad), lapsed (8– 10aastased tantsijad), noored I (11–13aastased tantsijad), noored II (14–17aastased tantsijad), täiskasvanud (18aastased ja vanemad tantsijad) ja nõndanimetatud igavesti noorte grupp, kus lõid kaasa täiskasvanud hobitantsijad sõltumata east.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles