Eesti paadid stardivad Belgradi EM-regatil

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (paremalt), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap üritavad Euroopa esivõistlustel Eesti taas medaliriikide sekka kergitada.
Kaspar Taimsoo (paremalt), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap üritavad Euroopa esivõistlustel Eesti taas medaliriikide sekka kergitada. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Augustis Amsterdamis MM-regatiga kulmineeruva rahvusvahelise sõudehooaja esimene tipp on reedel Serbia pealinnas Belgradis 36 riigi 659 sportlasega algav EM, kuhu Eesti saatis neli paatkonda.

Naiste ühesel startiv Kaisa Pajusalu ja meeste paarisaeruneljane Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ning Kaur Kuslap laagerdavad Euroopa meistrivõistlusteni Horvaatias Skradinis, neil on võistluspaika teed tühised 400 kilomeetrit.

Tõnu Endreksoni ja Andrei Jämsä paarisaerukahene läks treileril Serbia poole esmaspäeval, mehed lendasid eile koos treener Tatjana Jaansoni, Eesti sõudekoondise peatreeneri Jaan Tultsi ning EMil meeste ühesel võistleva narvalase Vladimir Latiniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles