Juhtkiri: Ringrada ja elanikud

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu Postimehe eilne number tõi lugejateni Audru vallas Papsaare külas Kambi talus elava Mart Alliku avaliku pöördumise, milles autor juhtis tähelepanu sellele, kuidas Audru ringrajal ehk Auto24ringil toimuvate motospordisündmuste müra kipub häirima nii valla kui Pärnu linna elanike elu.

Selles osas, mis puudutab eelmisel nädalal toimunud F-1 klassi autode testipäevi, vastab tänases ajalehes Eesti autospordiliidu juhatuse liige Toivo Asmer, kes oma kirjutises palub vabandust ühel päeval kella 21ni kestnud müristamise pärast ja annab lubaduse, et järgmisel korral ei kasutata sõidupäevi korraldades rada kauem kui kella 19ni.

Asmeri seletus ja vabanduspalve on asjakohased, kuid ainult selles osas, mis puudutab ühte ettevõtmist ja sellega seonduvat. Suurem probleem on siiski ringrajalt kostev müra kui selline ja põneva ning hariva vormel-1 testipäevade korraldajad pole selles iseenesest süüdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles