Noorte ettevõtluskoolitus päädis tunnistusega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte ettevõtluse koolituskursuse lõpuaktusel Henn Vallimäelt tunnistuse saajate hulgas oli Häädemeeste keskkooli õpilasesinduse president Sirli Friedrichson.
Noorte ettevõtluse koolituskursuse lõpuaktusel Henn Vallimäelt tunnistuse saajate hulgas oli Häädemeeste keskkooli õpilasesinduse president Sirli Friedrichson. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledži raamatukogus valitses neljapäeva pärastlõunal pidulik õhkkond nagu aktusel ikka, diplomandid kuulasid direktor Henn Vallimäe juttu ja võtsid vastu ettevõtluskooli lõputunnistuse.

Noorte ettevõtluskooli teise lennu lõpetas 18 Häädemeeste keskkooli ja Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi 11. klassi õpilast. Poolteiseaastane õppetöö toimus kord nädalas kolledžis, sestap mainis maakonna haridusjuht Hede Martšenkov, et need noored on juba nuusutanud akadeemilist õhkkonda ja ideaalis võiksid nad edasi õppida Pärnu kolledžis või kaugemate õpingute järel kodukohta naasta.

Enesekindlus ja julgus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles