Neljapaat sai finaali, aga jäi seal viimaseks

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kuslap (vasakult), Allar Raja, Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo finišis.
Kaur Kuslap (vasakult), Allar Raja, Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo finišis. Foto: Fred Killing

Belgradis peetud sõudmise Euroopa meistrivõistlustel pääses Eesti neljast paadist medalisõitu vaid meeste paarisaeruneljane, paraku lõpetati finaal punase laternana.

Reedehommikuse eelsõidu järel kurtis neljapaadi treener Matti Killing Eesti sõudeliidu kodulehel, et Kaspar Taimsool, Sten-Erik Andersonil, Allar Rajal ja Kaur Kuslapil on tänavu tugevaid starte vähe olnud ja õiget hingamist alles otsitakse.

“Eelsõit polnud mitmel põhjusel ideaalne, aga paatkond läheb järjest paremaks ja vahesõitu läheme kindla tundega,” oli treener lootusrikas. Laupäevases vahesõidus liikuski Eesti neljane terve distantsi Suurbritannia mitu aastat koos sõitnud olümpiakoosseisu järel, kaotas brittidele vaid poole sekundiga, tõrjus lõpus ohtlikult lähenenud noored leedulased ja täitis treener Killingu hinnangul finaali pääsemisega miinimumeesmärgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles