Lootusetusest sai kodutu ema jaoks lootus

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liliana teab, et teinekord on elu nagu peaga vastu seina jooksmine. Ent ei tohi alla anda, vaid tuleb joosta, kuni sein mõraneb.
Liliana teab, et teinekord on elu nagu peaga vastu seina jooksmine. Ent ei tohi alla anda, vaid tuleb joosta, kuni sein mõraneb. Foto: Peeter Raidla

Töötu ja elukoha kaotanud, väikese tüdruku ema ja viimast kuud raseda Liliana elus tärkas uus lootuskiir pärast tema karmist saatusest kõneleva artikli ilmumist esmaspäevases Päevalehes.

Kümned inimesed on pakkunud noorele pärnakale seda, mida kohalik sotsiaalosakond kolme kuu jooksul pole suutnud – abi, nii materiaalset kui moraalset.

“Inimesed hakkasid toimetusse helistama ja oma abi pakkuma, peamiselt on see rahaline abi,” on Liliana liigutatud inimeste osavõtlikkusest. “Mul on väga raske seda raha vastu võtta, sest inimesed käivad ju tööl ja teenivad seda enda jaoks, aga ma pean seda laste pärast tegema.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles