Politsei uurib aktiviseerimiskeskusega Tulevik seotud altkäemaksu juhtu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Möödunud nädalal pidas keskkriminaalpolitsei Pärnus kahtlustatavana kinni MTÜ Aktiviseerimiskeskus Tulevik juhatuse liikme Einari (54) ja talle altkäemaksu andmises kahtlustatava Marguse (22). Kriminaalasja raames on kahtlustus esitatud veel ühele inimesele.

Einarit kahtlustatakse korduvas altkäemaksu võtmises. Einar täitis ametiisiku ülesandeid ja tal oli järelevalvekohustus kohtuotsuste ehk karistuseks määratud üldkasuliku töö tundide täitmise üle. Kahtlustuse järgi võttis ta korduvalt erinevatelt inimestelt altkäemaksu, mille eest esitas kriminaalhooldusametnikele andmed, nagu oleksid inimesed teinud üldkasuliku töö tunde, mida tegelikult ei tehtud, teatas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

Kriminaalasja eeluurimisega tegeleb keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ja juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles