Rail Balticu trassi joonistajad eiravad Pärnumaa omavalitsuste ühisdeklaratsiooni

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanieelsel nädalal jätkub Rail Balticu keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) ja vahearunde ja trassikoridoride tutvustamine, kuid Pärnumaa omavalitsused on nördinud, sest arvestatud ei ole nende tehtud ja ühisdeklaratsioonis (6. jaanuar 2014) sõnastatud ettepanekutega.

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) juhatuse liige Taimo Tammeleht ütles, et esmaspäeval olid koos Rail Balticu trassikoridorisse jäävate Vändra, Tootsi, Are, Sauga, Paikuse, Tahkuranna, Surju ja Häädemeeste valla ning Sindi linna esindajad, kes ei nõustunud väljapakutud raudteekoridori valikuga kodumaakonnas.

“Mainitud omavalitsuste esindajad toetasid üksmeelselt valitsuses heakskiidetud Pärnu linna planeeritavat rongipeatust, kuid muud koridori valikud Pärnu maakonna osas lõikudes ei rahuldanud koosolekust osavõtjaid,” märkis Tammeleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles