Tammiste lasteaias ronivad lillemardikad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammiste lasteaia õuel köidab pilku kolm lillemardikat, millele on peaks sätitud lame, silmad pähe maalitud kivi.
Tammiste lasteaia õuel köidab pilku kolm lillemardikat, millele on peaks sätitud lame, silmad pähe maalitud kivi. Foto: PP

Avalikus kasutuses hoonete klassis hääletas komisjon võitjaks Sauga valla Tammiste lasteaia, mille õue ilmestavad kivisilmsed lillemardikad, värvikas mänguväljak ja mudilaste õppeaed.

Neljandat aastaringi Kellukese tee ääres töötava, pea 90 mudilasega lasteaia kodulehel kirjutatakse uhkusega, et neil on suur jooksuplats, pilkupüüdvad mängu- ja spordivahendid, õuesõppe varjualused. Mateki tehases valminud hoone tunnistas metsatööstuse liit ja puuinfo parimaks puitehitiseks ning vahepealse ajaga on ümbruse haljastus jõudnud sellele järele kasvada.

“Tammiste lasteaed on küll oma preemiat väärt,” ütles Riina Redlich. “Lasteaia ümbrus ja hoone mõjuvad kauni tervikuna, kus mudilased saavad turvaliselt mängida, avar õueala on kaunilt kujundatud, lillepeenrad on lastepärased.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles