Kadakad ja kivid loovad merelise meeleolu

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maantee äärde Sauga valda rajatud kodu ümbruses on kasutatud palju kive ja kadakaid, nagu viidates sellele, et peremees on pärit Muhu saarelt.
Tallinna maantee äärde Sauga valda rajatud kodu ümbruses on kasutatud palju kive ja kadakaid, nagu viidates sellele, et peremees on pärit Muhu saarelt. Foto: PP

Liiklustihedast Tallinna maanteest turvaliselt puude ja põõsaste taha varjunud eramu ümbrus on nagu iluaianduse ajakirja klanstpilt, maitsekalt kujundatud, ühegi ümbrohulibleta ja puruta kividest laotud parketil.

See on Sauga valla elanike Katrin ja Urmas Veskimeistri kodu, mille maakondlik kodukaunistamise komisjon tunnistas eramute klassis esikoha vääriliseks.

“Otsustasime Veskimeistri poolt sellepärast, et seal on kodu ümbrus ideaalselt korras, puud pügatud, lilled ja ilupõõsad liigirohked, teerajad joonistuvad muru seest kenasti välja ja jäi tunne, nagu oleks muruvaip just keemilisest puhastusest tulnud ja meie jaoks maha laotatud,” põhjendas eelistust maakondliku komisjoni esimees, Pärnu maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialist Riina Redlich.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles