Sõudjate MK-etapp algas naljateoga

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eessõudjana alustas MK-etappi Kaur Kuslap (paremal), tema taga istuvad Sten-Erik Anderson ning paatkonna kogenumad mehed Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.
Eessõudjana alustas MK-etappi Kaur Kuslap (paremal), tema taga istuvad Sten-Erik Anderson ning paatkonna kogenumad mehed Kaspar Taimsoo ja Allar Raja. Foto: Fred Killing

Prantsusmaal Aiguibelette’is eile alanud sõudjate MK-sarja teine etapp on paljudel osalejatel harja punaseks ajanud, osa võtab korraldajate üleööotsuseid tõsiselt, osa keerab asja naljaks.

Nimelt algas MK-etapp kõigile paadiklassidele time-trial’i ehk üksikstardist aja peale eeleelsõitudega, mille põhjal moodustatakse päriseelsõitude koosseisud. Ja siis vahesõidud, poolfinaalid, A-, B-, C- jne finaalid.

“Veel neljapäeval esindajate koosolekul polnud vähemalt üheste ja kaheste ajasõidust juttugi,” ütles eestlaste treener Matti Killing telefonitsi. “Nüüd lonkis horvaatide kahene tõmbesagedusega 26, meie neljane sõitis distantsil varemstartinud inglastest mööda. Mingi jama on välja mõeldud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles